Lisätietoa

Lisätietoa palveluista

 

 

Nuotinnus

Nuotinnuspalveluun kuuluu nuottien puhtaaksikirjoitus painokelpoiseen ulkoasuun sekä transkriptio eli äänitteeltä nuoteiksi kirjoittaminen. Tämä on varma tapa saada melodiasi ja sanoituksesi talteen.

 

 

 

Sovitukset ja sävellykset

Soivan äänitteen tekeminen kappaleistasi sovituksen, miksauksen ja masteroinnin kera on paras tapa saada kaapissasi olevat melodiat soivaan muotoon. Käytössäni on laaja valikoima erilaisia virtuaali-instrumentteja, joista voin luoda mahtavan äänimaailman musiikkiisi. Tarvittaessa sanoituksesi saadaan puolestaan kuuluviin oman laulusi tai toisen laulajan akustisesti äänitettynä versiona.

 

.

Esiintymiset

Tulen mielelläni soittamaan taustamusiikkia juhlaasi tai muuhun tilaisuuteen. Jos paikalla ei ole akustista pianoa voin tuoda oman keikkapianon paikalle. Myöhemmin ajan kuluessa alan tarjota myös syntetisaattorimusiikin esitysmahdollisuutta niille, jotka ovat vannoutuneita analogisen syntetisaattorin ystäviä.

 

 

 

Christer Jokela

Olen koulutukseltani Muusikko (AMK) ja Musiikkipedagogi (AMK). Pääaineinani olivat sävellys, piano sekä musiikin teoria ja säveltapailu. Tällä hetkellä opiskelen musiikkiteknologiaa.

 

ChristerMusic -yritykseni on perustettu vuonna 2008. Teen sivutoimisesti töitä yrityksessäni yksityisyrittäjänä.

Sairastan neurologista dystoniaa, joka vaikuttaa muun muassa voimakkaasti puhumiseen siten, että käytän puhuessa aina puheäänenvahvistinta kommunikoidessani muiden ihmisten kanssa.

 

 

 

Hinnasto

Nuotinnus: 70€/kappale

Sovitus: noin 110€/n. 3 minuutin kappale

Esiintymiset: 350€/pianoesiintymiset (120€/syntetisaattoriesiintymiset sitten, kun palvelu on tarjolla)

Nuotinnukset

 

 

 

Sovitukset, sävellykset

 

Esiintymiset